Projek Kurus Bersama Omega Guard


Assalamualaikum & Selamat Sejahtera..

Omega Guard ? Apa tu?

Omega Guard ni sejenis minyak ikan atau omega-3. Bukan minyak ikan goreng ye. Bukan juga minyak biasa-biasa yang beli di pasaraya jenama saji dan helang tu ye. Ini Minyak ikan original punya, yang dihasilkan dari ikan yang berkualiti tinggi seperti ikan mackerel dan herring.

Proses yang dilakukan juga merupakan proses penyulingan 3 peringkat. Kebanyakan produk tidak melakukan proses penyulingan 3 peringkat ini. Kenapa???

Kerana KOSNYA yang agak mahal..

So, Anda dah tau, kenapa OMEGA GUARD Shaklee ini agak mahal harganya?? Kerana KUALITINYA yang memang terbaik. Untuk anda mendapatkan hasil yang terbaik. Cik Vita tak larang anda ye untuk membeli Omega Guard yang ada di pasaran yang agak murah harganya.. Boleh beli, tapi bandingkan kualitinya, kenapa dijual dengan harga yang murah. Just it. J

Bagaimana Omega Guard Membantu Membakar Lemak?


  • Omega Guard atau asid lemak omega-3 membantu anda membakar lemak dengan membantu badan anda bertindak balas dengan lebih baik terhadap hormone yang dikenali sebagai HORMON LEPTIN.
  • Hormon Leptin ini akan bertindak dengan memberitahu badan anda [otak anda] supaya mengurangkan selera makan anda. Oleh itu anda dapat mengurangkan berat badan anda.
  • Hormon Leptin ini juga dapat meningkatkan metabolism anda dengan meningkatkan pemgeluaran tiroid anda [tiroid anda mengawal metabolism anda].
  • Leptin ini juga menyebabkan badan anda untuk membakar lemak untuk tenaga.
  • Jika badan anda tidak bertindak balas dengan baik terhadap leptin, maka sebaliknya akan berlaku. Anda akan berasa lapar dan badan anda akan menyimpan lebih banyak lemak. Oleh itu anda perlu mengambil Omega Guard untuk menghasilkan hormone leptin supaya ianya dapat bertindak balas dengan tubuh anda dan dapat membakar lemak yang dah bersarang di dalam tubuh anda.
  • Omega Guard membantu anda untuk mengawal kelaparan anda dengan menstabilkan paras gula di dalam darah anda.


Kajian Berkaitan Pengambilan Minyak Ikan Mampu Menurunkan Berat Badan


  • Satu kajian di Australia menyatakan bahawa, mereka yang mengikuti program senaman yang mengambil omega-3, menunjukkan pembakaran lemak yang lebih tinggi berbanding dengan orang yang bersenam tanpa pengambilan omega-3.
  • Kajian yang turut dilakukan di Jepun dan Czech Republik menyatakan bahawa Omega-3 dapat menghalang pembentukan lemak badan yang teramat buruk, dan kajian juga menyatakan bahawa omega-3 menggalakkan pembakaran lemak dengan lebih efektif.

Konklusinya, Omega Guard Shaklee mampu untuk membakar lemak-lemak anda dan menghasilkan hormone Leptin yang penting bagi menghantar isyarat ke otak anda bahawa anda telah kenyang. Oleh itu, anda tidak akan lagi mengambil makanan secara berulang kali, ataupun makan di dalam kuantiti yang banyak.

Cik Vita nak ingatkan anda bahawa, cabaran untuk melakukan proses diet bukanlah satu cabaran yang senang. Ia berkaitan dengan perasaan dan minda anda. Sekiranya anda dapat mengawal minda anda menyatakan bahawa “aku telah kenyang” , so, anda telah dapat mengawal nafsu makan anda.
Tetapi untuk mengawal perasaan itu bukanlah satu perkara yang mudah. Jadi dengan pengambilan Omega Guard Shaklee yang mampu untuk meningkatkan HORMON LEPTIN, anda mungkin dapat mengawal pola pemakanan anda.

Testimoni Cik Nurul [Adik Cik Vita]

“Setelah mengambil Omega Guard, beliau selalu terasa kenyang walaupun sudah tiba waktu untuk makan”

So, di situ, Hormon Leptin Cik Nurul telah tinggi dan mengantar isyarat ke otak bahawa “aku telah kenyang”. So, jangan lagi makan sewaktu telah kenyang. Apabila perkara sebegini terjadi, maka semakin senanglah proses untuk anda berdiet.

Anda mungkin juga meminati :

================================================================

Cik Vita PENGEDAR SHAKLEE Anda

BERMINAT?

~Free Consultation~

++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Hubungi Cik Vita ye ;
SMS / WhatsApp : 0199609708
Page : Cik Vitamin

Pengedar Shaklee Sik, Batu Lima, Jeniang, Kedah
Serta Seluruh Malaysia
"Saya Pengedar Shaklee terbaik anda"
[1164063]

## Join Cik Vita Untuk KEAHLIAN SHAKLEE 
dengan mendapat PENDAPATAN yang LUMAYAN










Previous
Next Post »

8 comments

Click here for comments
3/11/14 10:50 pm ×

minyak okan omega memang baik untuk kita seisi keluarga, dapatkan segera selagi harga promosi.

Reply
avatar
4/11/14 1:56 pm ×

Wah..Projek kurus...Tp tkleh join sbb da kurus..Hehe...Telan omega tuk projek lain plk la...

ANTARA BANYAK-BANYAK EMAS

Reply
avatar
4/11/14 9:39 pm ×

anak akak, nabila suka omega ni...gigit macam tu ja..
alhamdulillah dia pun jarang sangat sakit

Reply
avatar
fisha hasan
admin
4/11/14 10:48 pm ×

banyak lagi projek lain dengan omega.. hehe

Reply
avatar
fisha hasan
admin
4/11/14 10:48 pm ×

budak2 kalau dah suka omega, memang gigit je.. hehe

Reply
avatar
fisha hasan
admin
4/11/14 10:49 pm ×

memang kena dapatkan ..terlajak laris ni..hihi

Reply
avatar
Umi Azmil
admin
5/11/14 1:46 pm ×

Kak Umi makan omega ni memang buat rasa kurang nak makan..makan bila perlu je ;)

Reply
avatar
Anna AN
admin
6/11/14 12:50 pm ×

Sapa2 nak kurus memang sesuai ambik omega ni.

Jom jelajah : http://annahealthnbeutyhouse.blogspot.com/2014/11/kesan-omega-guard-kepada-ibu-hamil.html

Reply
avatar

Kongsi apa yang anda rasa ^^
jangan malu malu, kita kawan kan :) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment