SEGMEN : BLOGWALKING BERSAMA AYU INSYIRAH


Assalamulaikum & Selamat Sejahtera..

segmen blogwalking
Copy dan Paste di Blog Anda

Hari ini, Cik Vita nak ajak anda join satu segmen yang dianjurkan oleh Blogger Ayuinsyirah. Cik Vita berjalan-jalan di blog MNH Sastera Melayu, dan ternampak segmen ini. So, dengan rela hatinya Cik Vita pun join segmen ini. Syarat yang dikenakan pun senang je tau, cuma anda perlu follow blog Ayuinsyirah. Terima kasih sebab anjurkan segmen ini.

Mesti ada yang tertanya-tanya, kenapa Cik Vita selalu join segmen kan?? 

Kita sebagai blogger, kena join segmen yang dianjurkan oleh blogger lain sebab boleh tambah kenalan dan tambahkan traffik di blog kita. So, nanti lama-kelamaan ramailah yang kenal blog kita kan. 

Jadi, tunggu apa lagi.. marilah memeriahkan lagi segmen ini. 



Previous
Next Post »

11 comments

Click here for comments
18/11/14 4:32 pm ×

Selamat bersegmen nak sertai juga lah :D


:: anmashealthcare.blogspot.com ::

Reply
avatar
cik sweety
admin
19/11/14 4:54 pm ×

hai. singgah sini :D

http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

Reply
avatar
Ida Yuni
admin
19/11/14 6:17 pm ×

singgah sini follow dari segmen yang sama..=)
http://kisahkita-story.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

Reply
avatar
izzeyda
admin
20/11/14 9:14 am ×

selamat bersegmen.. singgah sini dari segmen yang sama..

http://izzeyda.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

Reply
avatar
20/11/14 10:58 am ×

dari segmen yang sama :)

http://flawlesssakura.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

Reply
avatar
AyuInsYiraH
admin
22/11/14 12:03 am ×

terima kasih kerana sudi join segmen ayu.. jom kita sama2 blogwalking...

http://www.ayuinsyirah.my/2014/11/senarai-peserta-segmen-blogwalking.html

Reply
avatar
siti zawiah
admin
22/11/14 9:50 pm ×

singgah sini dari segmen yg sama.. ^_^

http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/11/segmen-blogwalking-bersama-ayuinsyirah.html

Reply
avatar
Papaglamz
admin
24/11/14 4:54 pm ×

Papaglamz singgah dan follow di sini. Jom follow dan terjah entri2 hawt papaglamz.

http://www.papaglamz.com/2014/11/tinta-papaglamz-segmen-blogwalking.html?m=1

Reply
avatar
2/12/14 12:39 pm ×

Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

Reply
avatar

Kongsi apa yang anda rasa ^^
jangan malu malu, kita kawan kan :) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment