Segmen Blogwalking Sampai Penat !!


Assalamualaikum & Selamat Sejahtera..

segmen blogwalking byanis nadhilah
Copy & Paste sahaja

Wahh. Cik Vita bersiar-siar tadi di dashboard blog kesayangan. Tiba-tiba ternampak segmen ini. Segmen yang mempunyai tajuk yang agak catchy. Haaa. anda pernah jumpa tajuknya Segmen Blogwalking Sampai Penat?? Ini lah first time jumpa.. Apa-apa pun ia memang telah menarik hatiku untuk menyertai segmen ini. 

Segmen ini dianjurkan oleh Blogger Anis Nadhilah. Syarat-syarat yang dikenakan amatlah simple. Cuba anda pergi ke blog beliau dan baca apa syaratnya ye. hehe.

Cik Vita pernah bagitau sebelum ini, kenapa kita perlu selalu join segmen kan?? Sebab.. ia boleh meningkat traffic blog kita. Kita juga perlu la blogwalking ke blog-blog yang turut join segmen ini. Mana lah tau, ada otai-otai di sana yang turut join segmen, nanti dia blogwalking ke blog kita pulak. Kan untung tu otai datang singgah di blog kita. Google pandang tau kriteria tu.. 

Jadi.. marilah kita sama-sama bersegmen untuk kebaikan blog kesayangan kita sendiri.. 



Previous
Next Post »

26 comments

Click here for comments
21/11/14 8:55 am ×

Wahhh info yang menarik nih......boleh la join kalau camni...terima kasih atas info yang menarik ini dear....

Phat Phet Teman Sejati Nasi Putih Panas

Reply
avatar
izue jue
admin
21/11/14 8:59 am ×

Thank you Cik Vita kongsi mengenai info terkini buat blogger..jom sertai segmen blogwalking sampai penat. Semoga berjaya menaikkan traffic. Jom santai di Aju@VitaSyopz blog

Reply
avatar
21/11/14 9:23 am ×

Jom sertai segmen blogwalking sampai penat.memang menarik

elak makan racun tanpa sedar

Reply
avatar
21/11/14 11:43 am ×

Menarik segmen ni cik vita. Boleh join nt segmen ni nnt. :-D

Tips & Info >>> 10 Panduan Mudahkan Kelahiran. Bakal Ibu Wajib Baca!

Reply
avatar
Niny fariza
admin
21/11/14 12:06 pm ×

Blogwalking best..tak penat pun..:)
jom ramai2..

Kepentingan Minyak Ikan Pada Wanita Hamil

Reply
avatar
21/11/14 1:35 pm ×

jom pakat-pakat join..utk kebaikan kita juga kan?

pilihan bijak untuk si manja

Reply
avatar
21/11/14 1:44 pm ×

Wahh..info yang menarik..shida nak join juga la..

Reply
avatar
21/11/14 4:11 pm ×

Menarik ni...nak join lah kita jugak yang untung nanti....

merawat keputihan dengan supplement shaklee

Reply
avatar
21/11/14 4:44 pm × This comment has been removed by the author.
avatar
mama hantek
admin
21/11/14 7:15 pm ×

Woww thanks for sharing dear

Reply
avatar
21/11/14 7:17 pm ×

Nak try jugak lah..haha.thanks cik vita!

JommSihatDanCantik -> NAK CANTIK JANGAN SAMPAI TERGADAI

Reply
avatar
Akak Vitamin
admin
21/11/14 7:26 pm ×

Best segmen gini. Nak join jugaklah!

Reply
avatar
Akak Vitamin
admin
21/11/14 7:26 pm ×

Best segmen gini. Nak join jugaklah!

Reply
avatar
wawa azwa
admin
21/11/14 10:53 pm ×

nak join gak laa blogwalking smpai penat
TANGANI MASALAH JANTUNG

Reply
avatar
Ila Fyra
admin
22/11/14 5:56 am ×

Jom segmen sama-sama. Selain dapat naikkan SEO, dapat ramai kenalan juga.
Ada Masalah Resdung? Atasinya Dengan Set Resdung Shaklee

Reply
avatar
ismazira
admin
22/11/14 7:11 am ×

Jom kita pakat sama2 berblogwalking untuk meningkatkan trafic..best bw dpt bertukar2 info.

Reply
avatar
22/11/14 7:37 am ×

info menarik ni..boleh join ni

Reply
avatar
irene kass
admin
22/11/14 11:25 am ×

Best2.. jom blogwalking sampai hp terhempap muka.. kikiki..

Reply
avatar
Atie Ika
admin
26/11/14 12:42 am ×

memang best blogwalking nie..dapat tambah ilmu sebab sharing info yang pelbagai..

CARA MENGHILANGKAN BAU BADAN

Reply
avatar
3/12/14 8:21 am ×

Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

Reply
avatar

Kongsi apa yang anda rasa ^^
jangan malu malu, kita kawan kan :) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment