1'st Segmen Blogwalking By Cik Ash

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera..

Sekali lagi Cik Vita join segmen blogwalking. Jom ramai-ramai join segmen ini. Macam biasalah, dengan cara macam ni, boleh juga meningkatkan trafik blog kita. Yang Paling penting sekali, kita kenalah blogwalking ye. Jangan join lepastu tinggalkan macam tu je..
Segmen kali ni dianjurkan oleh Cik Ash. Jom tengok apa syarat yang telah diletakkan oleh Cik Ash.



Syarat-syarat penyertaan:

 ♥ Follow blog Cik  Ash ( Wajib! ) *akan di follow back, Follow jugak Blog INI
   Add To Circle Google Plus +Cik Ash ;+ INI

   Like To Facebook Page 

     Penyertaan terbuka untuk semua blogger.
      Buat entry yang bertajuk " 1st Segmen Blogwalking By Cik Ash."
     Copy banner dekat atas and back linkkan ke entry segmen ini. 
    Publish dan letakkan link entry anda di ruang komen entry segmen ini.

Tarikh Tutup Penyertaan: 30 November 2014




Previous
Next Post »

18 comments

Click here for comments
24/11/14 10:26 am ×

Laa..rajinnya. Huda yang lepas pun tak siap2 lagi nih..hahaa

JommSihatDanCantik -> BAHANA UBAT DIET

Reply
avatar
24/11/14 1:15 pm ×

hihi...blogwalking yang kawan punya pun dua round baru habis.

atasi kebimbangan hamil selepas keguguran

Reply
avatar
Niny fariza
admin
24/11/14 1:39 pm ×

Ramai buat segmen ni sekrang..saya sempat join satu jer..

Multivitamin

Reply
avatar
24/11/14 2:22 pm ×

Bru tau wujudnya segmen bw ni.. Tq cik vita info ni. :-D

Jom baca >>> Isyarat Kontraksi Awal. Ikuti Tips Kekal Selesa Semasa Braxton Hicks

Reply
avatar
mama hantek
admin
24/11/14 5:59 pm ×

Bagusnya.. Byk segmen blogwalking dh..tapi nak komited tu yg tak berapa nak larat kalau banyak2 ahaha yang sedia ada pun boleh tahan tertidur dgnphone jatuh atas muka

Reply
avatar
Akak Vitamin
admin
24/11/14 7:05 pm ×

Teruskan teruskan. :) moga kita dapat ramai kawan bloggers lagi.

Reply
avatar
24/11/14 8:46 pm ×

Rajinnya...gudluck.sy bw mana2 yg sempat je dan harap2 lebih konsisten lepas ni

Reply
avatar
24/11/14 10:15 pm ×

Rajin sgguh..insyaAllah join nnti

Reply
avatar
24/11/14 10:26 pm ×

selamat bersegmen Fisha... ;)

Reply
avatar
ieda dayah
admin
24/11/14 10:45 pm ×

Wahh, rajinnya fisha.. Tak sempat nk join yg lain, group kita pon byk lg ida hutang.. Harap dapat la byr hutang bw kwn2 lain..

Reply
avatar
noor asiah
admin
25/11/14 12:39 am ×

Tak pernah join lagi..akan join jugak!!!

Reply
avatar
25/11/14 9:42 am ×

belum berkesempatan nak join lagi

Reply
avatar
25/11/14 9:19 pm ×

Wahhh tambah meriah nanti nak bw ramai-ramai . .....thanks for info dear...


Rawat kayap segera sebelum terjadi komplikasi yang teruk

Reply
avatar
Cik Ash
admin
28/11/14 11:13 am ×

Assalamulaikum...terima kasih join segmen Cik Ash.... Selamat Blogwalking ya... ^_^ Done Follow...

Reply
avatar
2/12/14 10:38 pm ×

Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

Reply
avatar
fadhil eda
admin
24/12/14 1:46 pm ×

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/11/1st-segmen-blogwalking-by-cik-ash.html

Reply
avatar

Kongsi apa yang anda rasa ^^
jangan malu malu, kita kawan kan :) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment