Segmen : Blog Review By Parihh


Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera..


blog review, segmen blog review, segmen blog review by parihh, blog review by parihh
Jom Bersegmen

Haaa. Kali ni Cik Vita nak ajak anda semua bersegmen.. Macam mana nak bersegmen ni?? Memang senang sangat-sangat macam makan kacang Ngan Yin sikit-sikit la.. haha.. Anda ikut je syarat-syarat yang blogger Parihh bagi ye..

Kali ni Cik Vita nak ajak anda join segmen blog review oleh Blogger Parihh. Blogger Parihh ni seorang blogger baru. Tapi mak aii.. kuasa dia tu membuatkan dia sekejap je dah popular. Memang Cik Vita kagum lah dengan dia. Waktu mula-mula Blogger Parihh berbelog, Cik Vita ada baca satu entry dia, ayat memang sempoi lah, gila-gila punya orang. Daku memang suka baca ayat gila-gila macam tu. Senang nak faham. Ayat bahasa melayu ni, lambat sikit pencernaan nak sampai otak tu.. haha. 

So far, terima kasih Blogger Parihh sebab adakan segmen ni. Cik Vita doakan Parihh sentiasa sihat dan terus maju ke hadapan [bila ayat sastera dah keluar. haha]





Previous
Next Post »

7 comments

Click here for comments
Mad Parihh
admin
15/11/14 8:01 pm ×

terima kasih join :)

Reply
avatar
fisha hasan
admin
15/11/14 8:46 pm ×

Sama2.. Semoga maju Jaya.

Reply
avatar
Frau Lisa
admin
15/11/14 10:13 pm ×

salam perkenalan.
singgah dr segmen yang sama ;)
jungundberuehmt.blogspot.com

Reply
avatar
fisha hasan
admin
16/11/14 7:57 pm ×

salam kenal.. :)

Reply
avatar
19/11/14 3:21 am ×

blogwalking dari segmen yang sama. :)

iamFyna

Reply
avatar
21/11/14 7:05 pm ×

salam singgah dari segmen yang sama

kebaikan omega 3

Reply
avatar
AyuInsYiraH
admin
22/11/14 12:05 pm ×

ayu dtg dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ..ayu ada buat segmen juga nanti boleh la join...tq

http://www.ayuinsyirah.my/2014/11/segmen-blog-review-by-parihh.html

Reply
avatar

Kongsi apa yang anda rasa ^^
jangan malu malu, kita kawan kan :) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment