Cara Join Ahli Shaklee

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera..
Alhamdulillah.. Cik Vita bersyukur sangat sebab Allah Kenalkan Cik Vita dengan Shaklee. Mula-mula Cik Vita consume untuk kesihatan sendiri dan untuk turunkan berat badan. Alhamdulillah. Allah turut bagi nikmat kesihatan yang sangat baik untuk Cik Vita selepas consume Shaklee..

2 bulan selepas consume Shaklee, Cik Vita terus masuk keahlian SECARA PERCUMA. Untuk tau macam mana masuk secara percuma, baca sampai bawah ye :). Sepanjang Cik Vita menjadi ahli alhamdulillah, Allah kurniakan rezeki yang baik dengan hasil usaha. Bukanlah sebanyak master-master hebat Shaklee. Tapi Cik Vita nampak prospek yang jelas di dalam Shaklee. Yang penting anda mahu dan ikhlas melakukannya kerana Allah dan Allah akan bagi rezeki pada anda berlipat ganda. InsyaAllah.

Untuk makluman semua, Shaklee BUKAN jenis perniagaan MLM yang mana downline perlu bekerja keras untuk dapatkan untung, manakala Upline hanya goyang kaki sambil bercuti mewah. Shaklee adalah MLM yang amat patuh syariah di mana masing-masing perlu bekerja keras untuk memajukan diri serta business masing-masing. Kami turut berkongsi pengalaman, ilmu, coaching sampai 3 ke 4 group, amalan rohani dan sebagainya. Sweet kan cara kami??

Di  dalam Business Shaklee ada kita C yang ahli  boleh miliki :-

  1. Cash [Setiap bulan berdasarkan sales]
  2. Car [Setiap bulan dan Shaklee bagi cash, So kalau nak beli kereta dipersilakan, kalau nak simpan pun boleh]
  3. Convention [Jalan-jalan sambil kutip ilmu di negara orang] - TAHUN 2015 KE ITALY! cepat ramai2 daftar dan pulun sama2 dengan Cik Vita.. :)

Keistimewaan Join Shaklee

  1. Anda yang tentukan pendapatan bulanan anda samada 2-3-4-5-6 angka sebulan. Tidak mustahil ye, sebab master kami ramai yang mencapai 6 angka sebulan dan masih bekerja di bidang masing-masing.
  2. Dinaungi oleh 4 masters. Mereka yang akan mengajar anda cara marketing, bagaimana nak buat sales, cara pengiklanan dan sebagainya.
  3. Coaching akan diberikan secara ONLINE mahupun OFFLINE
  4. Tiada Istilah orang atas goyang kaki, dan orang bawah buat sales.
  5. Hanya bekerja di rumah.
  6. Tidak memerlukan pengalaman serta modal beribu-ribu - Cik Vita start business Shaklee dengan RM 0 modal. 
  7. Pelbagai aktiviti menarik, dan boleh bawa anak-anak kesayangan ke kelas.
  8. Tiada paksaan kepada anda untuk mengejar target setiap bulan.
  9. Mempunyai support group yang sangat baik, mantap, profesional, friendly. 5 Star to mereka. 
  10. Kalau anda pemalu / tak pandai bercakap pun boleh join business ni sebab Cik Vita lagi super duper pemalu. 

Bagaimana Nak Mula?

PILIHAN :-

:: Status Keahlian adalah seumur hidup.
  1. Mendaftar dengan Membuat Pembayaran.
  2. Mendaftar dengan Percuma
Mendaftar dengan Pembayaran
  • Sekiranya anda berminat untuk menjadi ahli anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran  sebanyak RM65 dan tambahan RM10 untuk kos pengeposan kit keahlian [buku rujukan jualan serta produk]. 
  • Sekiranya anda hendak mengambil sendiri kit keahlian di branch Shaklee, anda hanya perlu membayar RM65.
  • Jika anda hendak mendaftar sendiri di branch pun boleh, tetapi anda hendaklah menggunakan ID saya 1164063 sebagai Sponsor ataupun Upline anda. dan yuran keahlian adalah RM65. 
Mendaftar dengan Percuma
  • Anda hendaklah mengumpulkan point sebanyak 200 point [setiap barangan mempunyai point yang tersendiri] - sekitar RM660 untuk mendapat 200 point. Atau ;
  • Pembelian 2 botol vivix Shaklee anda telah boleh mendaftar Keahlian Percuma. Atau;
  • Pembelian Collagen Powder Shaklee sebanyak 3 kotak juga telah membolehkan anda mendaftar keahlian secara percuma. 
  • Sekiranya membeli barangan dengan saya, saya akan uruskan pendaftaran anda, 
  • Manakala sekiranya pembelian dilakukan di Branch Shaklee, pihak Branch Shaklee yang akan uruskan pendaftaran anda dan anda hanya perlu memberikan ID saya 1164063 sebagai Sponsor ataupun Upline anda. 
Tak Perlu kekalkan point di dalam Shaklee
Sekiranya anda sertai keahlian hanya untuk kegunaan sendiri dan isi rumah, anda tidak perlu untuk kekalkan point anda. Melainkan anda berniat untuk bergiat serius dalam business ini, anda perlu kekalkan point tertentu untuk melayakkan anda dapat bonus pada bulan berikutnya, mengikut taraf yang telah ditetapkan oleh pihak Shaklee. 

Perlu kekalkan belian ke untuk setiap bulan?
Kalau hanya untuk kegunaan sendiri, anda tak perlu untuk beli lagi pada bulan berikutnya sekiranya tak nak beli. 

Apa Kelebihan jadi Ahli Shaklee?
Anda akan dapat membuat pembelian dengan harga ahli yang sangat murah. Setiap pembelian, akan mendapat pulangan bonus pada bulan yang berikutnya mengikut point yang anda dapat. 

Apabila anda menjadi Ahli Shaklee di bawah saya [ID 1064063], anda boleh memulakan perniagaan Shaklee di bawah bimbingan team kami yang sangat awesome. Kami dibimbing dari A-Z. Kami tidak akan meninggalkan setiap ahli yang ingin berjaya. We have to support each other. Group kami juga terdiri di kalangan master-master yang kuat pegangan agama. Oleh itu kami ditekankan amalan rohani setiap hari kerana sekiranya kita ingin berjaya kita wajib ingat dan mendekatkan diri pada yang ESA. Kita hanya hamba dan Ingat! manusia tidak mampu memberikan apa2 pada kita melainkan DIA..

Hubingi Fisha di talian tersebut
Call / SMS / WhatsApp / Wechat / Telegram

Jom join Cik Vita, Cik Vita akan guide anda dengan iringan dan bantuan master hebat kami. Untuk semakan Harga Pasaran Shaklee boleh semak di SINI.

Sekiranya ada pertanyaan anda boleh terus hubungi Cik Vita a.k.a. Nurul Hafisah Hasan di :-


SMS / WhatsApp : 0199609708
Page : Cik Vitamin

Pengedar Shaklee Sik, Batu Lima, Jeniang, Kedah,
Serta Seluruh Malaysia
"Saya Pengedar Shaklee terbaik anda"
[1164063]







Previous
Next Post »

4 comments

Click here for comments
ceria vita
admin
19/10/14 12:35 pm ×

Best sangat bila dah jadi ahli. kalau nak berjaya yang oenting sekali kena ada matlamat dan bergerak mengikut matlamat itu..

jemput singgah ye cik vita :)

Reply
avatar
Fisha Hasan
admin
20/10/14 9:12 am ×

ye betul.. kena ada TARGET. baru boleh berjaya.. :)

Reply
avatar
fisha hasan
admin
7/11/14 7:37 pm ×

betul tu kak.. kena fokus kan..

Reply
avatar

Kongsi apa yang anda rasa ^^
jangan malu malu, kita kawan kan :) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment