Set Kurus Bajet Shaklee

Assalamualaikum Shaklee Lovers..

Sekarang ni ramai yang mencari Supplement untuk KURUS. Tapi nak yang murah.
Banyak sangat kat pasaran sekarang ini.. Yang Menjadi Persoalan Cik Vita, Adakah ianya selamat untuk dimakan? Adakah bahan yang digunakan itu betul betul 
Sentiasa Selamat + Sentiasa Berkesan + Sentiasa Mesra Alam?? [tagline shaklee]
pernah kaji tak??
Cik Vita nak yang masuk dalam badan Cik Vita ni supplement yang berasaskan herba saje.. takut menjelang masa tua nanti effect mcm mcm kat badan.. 

Upss! membebel plak! hehe

Berbalik kepada tajuk di atas... Shaklee ni ada set bajet tau untuk anda anda yang nak kurus.. tersangatlah murah dan InsyaAllah berkesan.. serta dilengkapi dengan pelbagai khasiat lain.

Supplement Shaklee membantu anda untuk diet secara sihat. Pengambilan nutrisi tambahan boleh membantu badan anda untuk befungsi dengan lebih baik dan inilah yang membantu anda untuk menurunkan berat badan. Diet secara sihat ye..

BAGAIMANA SUPPLEMENT INI BOLEH MEMBANTU ANDA MENURUNKAN BERAT BADAN?
  • Lecithin : Supplement yang membantu untuk membakar lemak dalam badan serta bertindak untuk membersihkan salur darah. ia turut membantu untuk mencerdaskan minda anda. 
  • Alfalfa Complex : Supplement yang mengandungi pelbagai kebaikan. Antaranya ialah membantu menyingkirkan lemak yang berlebihan yang terdapat di dalam badan. Ia juga membantu menyingkirkan toksin yang ada di dalam badan. Selain itu, Alfalfa juga bertindak untuk mengurangkan kadar kolestrol yang terdapat di dalam badan anda.
  • Herb-Lax : Supplement yang bertindak sebagai ejen pembersih di dalam perut. Ia sangat membantu di dalam proses pembuangan. Ia turut mengeksport Lemak keluar dari badan akibat dibakar oleh Lecithin. 
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Harga ??
Di Dalam Lingkungan RM 140 sahaja! [Tahan Selama 1-3 Bulan]
[Nak Harga very Special, whatsapp Cik Vita ye]

Menarik Bukan? Pelbagai fungsi, dengan harga yang murah, dan tahan sehingga 3 Bulan.. 

BERMINAT?
~Free Consultation~
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Hubungi Cik Vita Okeyh ;
PM/ WhatsApp : 0199609708
FB : Fisha Hasan 
Page : Cahaya Kecantikan

Previous
Next Post »

Kongsi apa yang anda rasa ^^
jangan malu malu, kita kawan kan :) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment