Pelbagai resepi cara bancuhan ESP Shaklee

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera..

Kali ni Cik Vita nak kongsi sikit pasal ESP SHAKLEE. Tapi apa yang nak dikongsi adalah macam mana nak variasikan ESP ni jadi 1 minuman yang sangat heaven atas dunia ni. haha Over ayat Cik Vita. tapi serius, bagi Cik Vita, ESP ni memang dah sedap walaupun dibancuh dengan air kosong.. Tapi sesetengah orang ada yang tak minum susu dan ada yang tak boleh bau pun susu. 

Anda memang kena try ESP ni walaupun tak minum susu sebab banyak sangat khasiatnya. Baca di SINI untuk ketahui Kebaikan dan Kelebihan ESP Shaklee. Ada yang bertanya, best sangat ke produk ni?? Anda semua, kalau tak best tak kan produk ini jadi Best Seller? Bagi Cik Vita, ESP ni Ibu segala produk Shaklee. Serba Boleh tau ESP ni. 

Kalau anda yang baru beli ataupun dah lama beli ESP, tapi dah bosan dengan cara bancuh dengan air kosong, anda boleh cuba resepi ni. Bergantung kepada kesukaan masing-masing ye...

Sukatan : 1 Sudu Besar Esp = 1 Gelas besar air kosong


  • ESP + Air Kosong [suam/sejuk] Jangan gunakan air panas
  • ESP +Susu Segar
  • ESP + Susu Tepung [Pelbagai Jenis]
  • ESP + Nesvita 3in1
  • ESP + Performance Drink Shaklee + Mealshake Shaklee
  • ESP + Juice Tropicana Twister
  • ESP + Yogurt Drink
  • ESP + Rebina
  • ESP + Jus Buah-Buahan [Kiwi, strawberry, carrot, apple]
  • ESP + Milo
  • ESP + Horlick
  • ESP + Susu Segar + Kurma [Kurma tu rendam dulu dengan susu, then, blend baru campur 1 sudu ESP]
  • ESP + Serbuk Koko + Susu Segar + Oat + Madu 
  • ESP + Serbuk Koko Kurma 
  • .... Anda boleh jugak create resepi sendiri....
Hmmm.. banyak kan?? Cik Vita paling Suka campur dengan plain water je, Tak pun dengan Serbuk Koko Kurma.. Heaven tau.. Anda wajib try.. Cik Vita belanja resepi sikit ye.. Jom tengok..


Strawberry Smoothies

Lychee Smoothies

Mix Smoothies

Dengar nama pun dah sedap kan.. SMOOTHIES.. waaa.. mmg heaven la awak. ESP ni bukan untuk yang nak kurus je tau.. Tapi juga baik UNTUK : 
  1. Nak sentiasa sihat
  2. Orang yang dah berusia, yang ingin menambahkan tenaga
  3. Kanak-kanak bersekolah
  4. Ibu-ibu mengandung
  5. Ibu-menyusu
  6. Pesakit yang ulser, gastrik, sakit kulit, jantung, kencing manis
  7. Ahli Sukan, Body builder
  8. ISTIMEWA untuk anda yang ingin kekal sihat, dan inginkan kulit yang cantik
Baca lebih kebaikan dan kelebihan ESP Shaklee di SINI.. Serta Kesan bagi yang minum ESP Shaklee.

*Saranan Cik Vita : Sekiranya anda mengambil ESP untuk menurunkan berat badan, anda disarankan mengambil ESP bersama Air Kosong. 


PROMOSI ESP SHAKLEE SEHINGGA 31 OKTOBER 2014!


Harga ??

Di Dalam Lingkungan RM 150 sahaja! [Tahan Selama 2 Bulan]
[Nak Harga Promosi, whatsapp Cik Vita ye]

Menarik Bukan? Pelbagai fungsi, dengan harga yang murah, dan tahan sehingga 2 Bulan..

BERMINAT?

~Free Consultation~

++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Hubungi Cik Vita ye ;
PM/ WhatsApp : 0199609708
Page : Cik Vitamin

Pengedar Shaklee Sik, Batu Lima, Jeniang, Kedah
Serta Seluruh Malaysia
"Saya Pengedar Shaklee terbaik anda"
[1164063]








Previous
Next Post »

1 comments:

Click here for comments
Nabilla illa
admin
1/11/14 10:35 am ×

wahhhh...mcm best jer..nak try la resepi mix smoothies..

Congrats bro Nabilla illa you got PERTAMAX...! hehehehe...
Reply
avatar

Kongsi apa yang anda rasa ^^
jangan malu malu, kita kawan kan :) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment