Promosi Berganda Bulan Disember Sampai Pengsan 2 Kali

Assalamualaikum & Selamat Sejahtera.. 

Alhamdulillah. dah 2 hari kita berada di bulan Disember. Cik Vita doakan semuanya sihat belaka. Oh ya, masuk bulan Disember ni, Cik Vita happy sangat sebenarnya. Shaklee ada tawarkan 2 promosi. Cik Vita berikan nama promosi berganda. Memang terbaik lah Shaklee buat Cik Vita pengsan 2 kali tau semalam. haha.. Sebenarnya, Cik Vita memang nak order Set Cantik Shaklee ni. Allah itu Maha Mendengar kan, terus ada promosi keesokan harinya. Nangis kita tau. Sweet lah Shaklee buat i jatuh cinta double triple tau.

promosi vitamin e shaklee paling murah
Jangan Lepaskan Peluang!

Sebelum tu, belum terlambat nak ucapkan selamat bercuti kepada adik-adik yang cuti sekolah, Cik Vita harap semua dapat mengisi masa lapang dengan perkara yang baik. Ibu bapa juga perlu luangkan masa bersama-anak-anak. Pergi bercuti ke, ataupun belanja anak-anak makan di luar. Tak pun setiap petang ajak anak-anak riadah dengan bermain layang-layang ke kan. Tapi, kalau hujan jagan lah pulak main layang-layang kan. Memang takkan terbang tinggi lah layang-layang tu. 

Berbalik kepada promosi Disember ni kan,produk apa yang dipromosikan sebenarnya kan..

Promosi Disember 


Shaklee bermurah hati nak bagi anda cantik di hujung tahun ini. Jadi Shaklee bagi anda double promotion. 2 PRODUK CANTIK SHAKLEE! 

harga promosi vitamin e shaklee
Promosi 1

harga promosi berganda vitamin e shaklee
Promosi 2

Jom Semak Fungsi Vitamin Cantik


Fungsi Utama Vitamin E
  • Awet muda
  • Memperbaiki peredaran darah dan memperbaiki tisu
  • Menghilangkan parut dan cela di wajah
  • Kulit dan rambut sihat, cantik dan lebat
  • Meningkat libido serta kesuburan lelaki dan wanita
  • Merawat masalah keintiman
  • Merawat masalah seksual lelaki
Fungsi Utama Vitamin C
  • Memperkuatkan sistem pertahanan badan
  • Anti-selesema, resdung, anti-kanser
  • Baik untuk mendapatkan kulit yang cantik [anti aging]
  • Menyembuhkan luka dengan cepat dan memperbaik pulih tisu serta kolagen
  • Bantu menghadam zat besi
  • Baik untuk gigi dan gusi

Untuk dapatkan Harga Super Promosi. Boleh Cari Cik Vita. Memang akan turut pengsan~. hehe
Tak sangka sangat murah. Anda boleh buat belian Double iaitu Vitamin C + Vitamin E. Hasil akan nampak lebih menawan dan tertawan..


Anda Mungkin Berminat Untuk Mengetahui :-

============================================================== 

Cik Vita 
PENGEDAR SHAKLEE Anda

Pengedar Shaklee Sik, Batu Lima, Jeniang, Kedah
Serta Seluruh Malaysia
"Saya Pengedar Shaklee terbaik anda"
[1164063]
Anda Mungkin Berminat Untuk MENJANA PENDAPATAN  6 -7 angka sebulan. 

Hubungi Cik Vita sekarang ;
SMS / WhatsApp : 0199609708
Page : Cik Vitamin

KONSULTASI PERCUMA
UNTUK PELANGGAN CIK VITA




Previous
Next Post »

8 comments

Click here for comments
Niny fariza
admin
2/12/14 10:50 pm ×

Promosi yang diidamkan oleh smeua pengguna shaklee..

Masker Muka

Reply
avatar
2/12/14 11:39 pm ×

saya pun rasa nak terpengsan bila tahu pasal promo ni..kena dapatkan dua2 twinpack tu, cover dah utk stok setahun insyaallah

Reply
avatar
3/12/14 9:50 am ×

Lepas nie semua pakat cantik comey. Penangan promo 2 vits hebat nie..

JommSihatDanCantik -> CARA MEMBUATKAN KULIT MUKA BENAR-BENAR BERSIH

Reply
avatar
3/12/14 12:34 pm ×

memang sesuai sangat gandingan dua vitamin ni....pasti ramai yang tersenyum lebar

SELAMAT TINGGAL GASTRIK

Reply
avatar
4/12/14 1:57 pm ×

promosi paling best untuk pengguna vitamin E dan vitamin C. yang sememangnya bagus untuk kulit muka glowing2...

Menyusu dan Cara Jana Pendapatan Dengan Shaklee

Reply
avatar
5/12/14 5:50 pm ×

promosi berganda-ganda bagi set kecantikkan...memang rugi kl tak order ni.

jom buang lemak dengan lecithin shaklee

Reply
avatar
5/12/14 6:02 pm ×

nak cantik, nak gebu, belum cuba, belum tau....jangan lepaskan peluang ini..

Mencari Cara Atasi Jerawat Dan Parut Yang Memburukkan Wajah

Reply
avatar

Kongsi apa yang anda rasa ^^
jangan malu malu, kita kawan kan :) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment