Vitamin C Terbaik & Harga Sangat Murah Sempena Promosi Hujung Tahun


Assalamualaikum & Selamat Sejahtera..

Kali ni Cik Vita nak ceritakan vitamin yang paling Cik Vita tertunggu-tunggu untuk Shaklee adakan PROMOSI..Memang tak dapat diragukan lagi, inilah bulannya Shaklee buat kejutan dengan PROMOSI VITAMIN TERBAIK iaitu SHAKLEE SUSTAINED REALEASE VIT-C PLUS. Ataupun lebih dikenali sebagai Vitamin C. Memang terbaik habaq hang! [kata orang kedah kampungku] hehe.

Apakah Maksud Sustained Realease?

Perasan tak kat botol Vitamin C 500mg Shaklee tertulis perkataan Sustained Released iaitu pelepasan mengikut masa.  Apa maksud vitamin C ni bertindak mengikut pelepasan masa?.

vitamin c shaklee boleh mencantikkan kulit
Tahan Selama 6 bulan

Vitamin C Shaklee didatangkan dalam bentuk sustained release iaitu dilepaskan dalam badan secara perlahan-lahan untuk membolehkan vitamin c sentiasa berada dalam badan kita. Memandangkan Vitamin C adalah mudah musnah dan tidak dapat disimpan lama dalam badan, maka teknologi sustained release adalah sangat diperlukan.

Sebiji Vitamin C Shaklee mengandungi 500mg vitamin C di mana satu tablet vitamin C Shaklee adalah bersamaan dengan 7 setengah biji oren. Cara ia berfungsi ialah dengan melepaskan perlahan-lahan ke dalam badan sebanyak 100mg setiap jam untuk satu tablet.

Vitamin C Shaklee didatangkan bersama-sama dengan bioflavonoid iaitu bahan penting yang akan membantu penyerapan vitamin c dengan lebih baik.

Kelebihan Shaklee Sustained Release Vita-C Plus


  • 100% semulajadi
  • Tanpa bahan pengawet
  • Tanpa pewarna
  • Tanpa bahan tiruan
  • Halal
  • Dapat kelulusan KKM
  • Tanpa GMO

Awas!

Cik Vita ada baca dari blog kawan-kawan Cik Vita, beliau menyatakan bahawa jangan tertipu dengan Vitamin C Organik yang berada di pasaran sekarang yang dijual dengan harga yang mahal sehinga mencecah RM 1 untuk sebiji. Itu adalah Sustained Release Vita-C Shaklee yang telah  repackaging dalam botol yang lain!!

Fungsi Vitamin C Untuk Kulit

vitamin c boleh membantu mengecutkan jerawat
Dapatkan kulit cantik dengan Vitamin C Shaklee
  • Cerahkan kulit
  • Mengecutkan jerawat
  • Menghilangkan parut
  • Kulit kelihatan berseri
  • Kulit Nampak glowing
  • Merawat resdung
  • Baik untuk anda yang selalu demam dan selesema
  • Awet muda – vitamin c membekalkan collagen kepada kulit anda



vitamin c bekalkan kollagn untuk kulit
Testimoni Berjaya!
Nak Tau Tak? :-

=============================================================

Cik Vita PENGEDAR SHAKLEE Anda

Pengedar Shaklee Sik, Batu Lima, Jeniang, Kedah
Serta Seluruh Malaysia
"Saya Pengedar Shaklee terbaik anda"
[1164063]
Anda Mungkin Berminat Untuk MENJANA PENDAPATAN  6 -7 angka sebulan. 

Hubungi Cik Vita sekarang ;
SMS / WhatsApp : 0199609708
Page : Cik Vitamin

KONSULTASI PERCUMA
UNTUK PELANGGAN CIK VITA



Previous
Next Post »

11 comments

Click here for comments
6/12/14 12:03 am ×

50 sen je sebiji, boleh sangat nak beli:)

Reply
avatar
6/12/14 12:35 am ×

Kan.. Setuju sangat dengan mak jemah kita. Sebotol yang bertahan selama 6bulan! Siapa nak bg dek non..

JommSihatDanCantik -> VITAMIN C DAN BIOFLAVONOIDS

Reply
avatar
6/12/14 12:44 am ×

berbaloi sangat la..lagi-lagi bulan ni kena grab promo

Reply
avatar
6/12/14 6:58 am ×

Jika tidak mahu tertipu, boleh dapatkan vitamin c dari cik vita...

KENAPA PERLU MENGAMALKAN VITAMIN C?

Reply
avatar
6/12/14 7:39 am ×

50 sen sebiji yang byk khasiat dr makan ubat sintetik..

Reply
avatar
Ila Fyra
admin
6/12/14 8:07 am ×

Betul tu, vitamin C ni sangat murah tapi khasiatnya sangat tinggi. Memang rugi jika tak amalkan.
Pengedar Shaklee Semenyih 

Reply
avatar
Niny fariza
admin
6/12/14 8:58 am ×

selalu dngr vitamin c ni mahal...

Masalah Kesuburan

Reply
avatar
6/12/14 9:43 am ×

Teruja sangat testimoni yang berjaya dapatkan kulit wajah yang muda hanya dengan amalkan vitamin C...

set kurus ibu menyusu terbaik dari shaklee

Reply
avatar
Nursimatun
admin
6/12/14 11:13 am ×

Seronok tengok mereka yang dh berjaya dengan supplemen shaklee ni... in shaa Allah nk cuba juga vita c ni nanti...

Reply
avatar
fisha hasan
admin
6/12/14 3:52 pm ×

mmg murah sangat2 kan? dgn packaging yang terbaik, tahap kualiti yg terbaik..

Reply
avatar
8/12/14 1:19 am ×

Grab sekarang!! Banyak lagi manfaat diperoleh
Pudarkan Pigmentasi untuk Tampil lebih yakin

Reply
avatar

Kongsi apa yang anda rasa ^^
jangan malu malu, kita kawan kan :) ConversionConversion EmoticonEmoticon

Thanks for your comment